17-02-05

Vertrokken

Vrienden,

Me mij gaat't momenteel ni zo goed, het afscheid was ver van gemakkelijk, vooral voor Eline. Ik heb geprobeerd me sterk te houe op de luchthaven, ma eens thuis, alleen, kreeg'k ne klop van den hamer.
Maar, kop op, de vier'n half maand zullen hopelijk weer snel voorbijgaan. En ik hoop voor ons Elientje dat't superplezant wordt in het land van de voetbal (en ongetwijfeld nog van veel meer ook).
Intussen kan ik jullie ook al melden dat de vlieger, met vluchtnummer IB 3205, om 20.13u, met 33 minuten vetraging, is opgestegen in Zaventem. Omstreeks middernacht zal in Madrid vlucht IB 6841 vertrekken met bestemming Buenos Aires (Ezeiza).
Rond 8u lokale tijd (12u onze tijd) zal Eline aankomen in Buenos Aires, waarna er nog een 300km lang busreis volgt met eindbestemming Casilda!
En nu uitkijken naar het eerste nieuws uit Zuid-Amerika...
FREDERIK

21:04 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

eline Elah!
Tja budts,'t is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van iemand die u dierbaar is hé, maar inderdaad, die maanden vliegen ommes voorbij! echt waar ze... Vorige keer hebt ge 't ook héél goed volgehouden! Het heeft mij echt goed gedaan om eline dinsdag nog eens te z ien , het was verdomd lang geleden! Gelukkig heb ik ze op het laatste nipperke nog kunnen vatten hé;)! Ik ga hier zeker nog zeer veel komenen'k hoop echt dat Eline het helemaal naar haar zin heeft daar! En fredje, veel moed hé,;)!! Dikke kus,
Ann-Sophie

Gepost door: Ann-Sophie | 17-02-05

Corrctie De vlieger zal landen in Buenos Aires om, vermoedelijk, 8.40u, dit is dus 12.40u onze tijd!

Gepost door: Frederik | 17-02-05

plezier en succes eline, veel plezier toegewenst!

en voor frederik: ik ben in mijn studententijd ook een paar maanden "vriendinloos" achtergebleven (erasmus heette dat toen). van één ding mag je zeker zijn: de tijd tikt verder.
groeten,
bvc

Gepost door: bvc | 17-02-05

Het avontuur!!! Allé vooruit ons Lin is er (efkens) mee weg. Het afscheid was natuurlijk ni zo gemakkelijk, maar allé ben content da ze gezelschap op de vlieger heeft van 4 andere studenten die samen met haar ok richting Argentinie vertrekken.
Hopenlijk een GROOT avontuur en veel plezier en vrienschap
ginderachter.
Op ons Frederikske zullen we goe passen en ja hoor die enkele maanden zullen snel voorbij zijn .

Kusjes
mama

Gepost door: Sabine | 17-02-05

Onderweg... Ze is geland in Madrid om 21.50u en geparkeerd om 21.54. De vlucht gaat voort om 23.40u. Ze kan live gevolgd worden op:

http://www.res99.com/nexres/start-pages/frame.cgi?src=10010673&lang=ENG&product=FLIGHTTRACKER

DAAR INVULLEN: Iberia 6841

Da zal voor de meeste iets voor morgenvoormiddag worden zeker!

Gepost door: Frederik | 17-02-05

Delayed 1h10m vetraging te madrid

Gepost door: Frederik | 17-02-05

Veel plezier! Van mijnentwege ook veel plezier in Argentinië. Zie da ge den tango kunt als ge terugkomt he! Ook veel sterkte voor Frederik die nu spijtiggenoeg terug met de venten op de lappen moet gaan. Hasta la vista!

Gepost door: Koen | 18-02-05

trotse papa Fredje, als ge u eenzaam voelt, komde maar een wijntje of nen gin drinken he. Elientje, amuseer u, geniet van de relatief korte tijd die u gegeven is om een compleet andere wereld dan de onze te leren kennen. Wij zullen Fred wel wat troosten en hem leren yathzeeen tegen da ge terug komt zodat ge niet meer zult kunnen winnen. Allee, vele lieve groetjes en drie gemeende kusjes.
Papa, tot een van de dagen.

Gepost door: polleke | 18-02-05

Aangekomen Ik heb nog niks van Eline gehoord, ma ik kan wel zeggen dat de vlieger geland is op Ezeiza airport (Buenos Aires) om 08.33u lokale tijd (12.33CET) maw: Veilig aangekomen.

Gepost door: Frederik | 18-02-05

tim We waren de dag goed begonnen, acting fréderic( en anglais) stal weer de show met engels. En paar uurtjes later zag ik fredje daar zitten met rezeptiooon und housekiepieng , zo droevig, begreep niet waarom maar na dit alles te lezen begrijp ik het wel :). Ik hoop dat heel de reis goed verloopt, dat je veel plezier hebt en gezond en wel terugkeert. En voor fredje da komt allemaal wel snor, bij mij moogde genen gin of een wijntje komen drinken maar ne cola ofzo als ge het wa moeilijk hebt :) In ieder geval veel succes en moed aan jullie beiden.

groetjes Tim (klasgenoot van Dhr Budts :))

Gepost door: timtitanium | 18-02-05

eline Eejlaba,
Budts: veel moed enzo tis ni altij gemakkelijk om uw liefje te missen, maar zoals de andere al wel zeggen... tga zoo voorbij zijn! Ahja btw, is er al nieuws van Eline? Ben wel curieus...
Grtjs... X

Gepost door: Tine | 19-02-05

De commentaren zijn gesloten.